Du slog op med en dejlig person. At gå videre handler ikke om at blive slugt af nogen intens følelse. Det er ikke smålighed. Det er ikke hævngerighed. Ikke længsel, nostalgi eller endda glæde. Det er rolighed og accept.

Tænk over det. At sige “Jeg slog op med en god person”, får dig automatisk til at være mere positiv. Men på en god feel-good måde. Fordi den eks du brød op med, er stadig menneskelig. Fordi opdelingen var smertefri, så brug det som noget positivt.

Hvilken bedre handling vil sætte gang i forandring og din lykke? Hvem aktiverede det for dig? Din eks. Ja, din gode eks. Ja, det er en udfordring at tænke sådan. Derfor skal du læse videre … Her er 12 grunde til, at din eks var god for dig:

1. Du vågnede op

Hvis det ikke var for modgang, bearbejdning, idealisering og efterfølgende fald, ville du ikke se verden med friske øjne. Alle mulighederne. Den store øjenåbner kan du kalde det.

2. Du vil have mere

De holdt dig for nar. De var en god sælger. Nu kan du se gimmicks og tricks en kilometer væk i fremtiden. Du ved, hvornår nogen prøver at presse dig til at købe, når det ikke er gensidigt, og ærligt talt, når det ikke er gavnligt.

3. Du elsker hårdere

Du var flygtig, trængende, tvivlsom, bange, vred og desperat. Men du var også modig, sårbar, oprigtig og håbefuld. De var en stor følelsesmæssig udvikling. Der er nu et dybere og mere farverig forståelse af, hvordan og hvorfor du elsker.

4. Du helbreder og gør ondt på nye måder

Du lærte dine fejl at kende. Og lad usikkerheden sidde ved dig. Usikkerheden generede og sårede dig i starten, men snart lærte du at håndtere den og til sidst hilse på dem og til sidst – omfavne dem. Din eks var et godt spejl.

5. Du vil være anderledes

De var en god sammenligning. I mål, værdier, ambitioner. I vækst. På den måde, du ønskede at erobre verden. Måske var det en sund konkurrence. Under eller efter bruddet spidsede dit ønske om at udvikle sig til.

6. Du vil være den samme

De var en stor påmindelse om hvem du i virkeligheden er. Af dit indre barn. Af den rigtige dig. Af dine fejl og mangler. Af din individualitet, som du aldrig vil miste.

7. De vågner op

Du var ikke, hvad de ønskede eller havde brug for på det tidspunkt. Du var den store erkendelse om, at der mangler noget i dem selv, mangler noget i dig eller mangler i forholdet.

8. De vil have mere

Du var den store ønskestarter. Noget i forholdet, som du ikke gav. Måske var det mere hengivenhed, mere beundring eller mere stimulering.

9. De elsker hårdere

Du var den store øjeåbner. Hvis i begge havde noget virkelig meningsfuldt, vil deres oplevelse for dating ændre sig. Hvis de mishandlede dig, mistede dig og virkelig forstod konsekvenserne, vil de prøve hårdere næste gang de skyder efter kærlighed.

Hvis du er på udkig efter den næste store kærlighed, så kan du her se toplisten over de bedste dating sider.

10. De heler og gør ondt på nye måder

Du var en stor soul shaker. Break ups er epilogen til alle udfordringer og forhindringer i forholdet. Et opbrud er altid i sidste ende tosidet. Uanset om du var dumperen eller blev dumped, vil alt, hvad der førte til opbruddet og derefter, vække deres dæmoner og senere forhåbentlig deres engle.

11. De vil være forskellige

På samme måde var du en stor inspiration. Efter opdelingen tænker de over, om det var et tab, en flugt eller endda begge dele. De har nu mulighed for at strække sig ud, løbe og blomstre.

12. De vil være de samme

Når de vil være de samme, kan opdelingen betyde en af ​​to ting. At bryde med dig kunne have bekræftet over for dem, hvad de virkelig værdsætter og finder tilfredsstillende. Men det kunne også have overbevist dem om, at de ikke vil ændre sig (på godt og ondt).

“Someone Great” er faktisk en vidunderlig film under den samme titel. Den har følgende lille stykke guldkorn:
Når noget går i stykker, hvis stykkerne er store nok, kan du ordne det. Desværre går ting sjældent bare i stykker, de knuses. Men når du slipper lyset ind, vil knust glas glitre.

Din eks er fantastisk, fordi de er gode i deres formål med, hvad de gjorde for dig i dit liv. Det er rigtigt. Din eks kan være fantastisk, men hvad der venter dig er noget større.